>
BLACK LOOPS
Datum od:
15.07.2023
KLUB DUBINA
BLACK LOOPS
black_loops_fb_cover black_loops blackloops1

KLUB DUBINA NAJAVLJUJE GOSTOVANJE BLACK LOOPSa, TALIJANSKOG DJ-A I PRODUCENTA
Više od jedne godine dana od otvaranja underground kluba Dubina u Dubrovniku i brojnih događanja na kojima su nastupali brojni regionalni bendovi te svjetski poznati DJevi, ovu subotu,
15. srpnja u goste dovode Black Loops. Rođen u Italiji, sa sjedištem u Berlinu, Black Loops je multiinstrumentalist i pravi ”househead”, a hvaljen je kao jedan od najkreativnijih i najinovativnijih producenata house glazbe proteklog desetljeća. Njegov stil karakterizira mješavina zvukova čija inspiracija proizlazi iz žanrova kao što su funk, soul i disco, a može se usporediti sa britanskim pokretom house glazbe ranih 90ih ili čak s legendarnim house zvukom New Yorka početkom 2000ih. Traxsource ga je 2017. proglasio za Deep House izvođačem broj jedan što je rezultiralo još većim zamahom i kvalitetnim izdanjima na izdavačkim kućama kao što su Toy Tonics, Shall Not Fade, Freerange, Neovinyl Recordings, Pets Recordings te Gruuv i Good Ratio.


Black Loopsu će se za pultom pridružiti Ivana i Petra - mlade dubrovačke DJice zaslužne za dobar ”groove” prije i poslije nastupa spomenutog headlinera.


Ulaznice se mogu kupiti od 23h na ulazu kluba po cijeni od 10 eura.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2