>
NOĆ MANDRAČA
Datum od:
21.07.2023
Plaža Mandrač 21.00
NOĆ MANDRAČA
NOĆ MANDRAČA
Klapa Cambi, Klapa Kaše
Nezaboravni hitovi, miris i zvuci Dalmacije ali i trubadurskog pjeva Dubrovnika, za sve Dubrovčane ali i brojne goste trebali bi značiti nezaboravnu ljetnu noć. Voditelj klape Kaše Vicko Dragojević ovako je najavio koncert:

Baš se radujem tom 21-om; za početak, odgusta će biti nastupati u Pontu, to je lokal koji vode moji prijatelji i kolege, i koji je, čini mi se, upravo ono što je Dubrovniku trebalo za ove duge tople dane. S druge strane, biti će odlično zapjevati s Edijem, Dinom, Hrvojem – sa Cambijem, klapom koja je zapravo prva mainstream klapa, ekipa koja fenomenalno pjeva, niže uspjehe i koja je, zapravo, prva svima nama ostalima pokazala kako se vodi glazbeni posao. Vjerujem da stvarno nema bolje pozivnice – dobra pjesma i ugodan ambijent pa što čovjek može tražiti više!"

Inače, ovogodišnja Noć Mandrača prva je takva manifestacija koja se održava u ovom dijelu Grada. Veliki događaj dolazi u sjajnom trenutku za obje klape – Cambi osvajaju prva mjesta top-lista hrvatskih radio stanica s pjesmom "Neću se pridat", dok Kaše, nakon nastupa na Splitskom festivalu   s pjesmom "Pramaljeća i marčane bure" pripremaju se za novi singl i nastup na Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2