>
  • Vijesti
Edukacije za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima -ispitivanje interesa
Datum od:
25.01.2023
Ciklus dvodnevnih edukacija za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima.
Edukacije za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima -ispitivanje interesa
Od kraja veljače kreće se sa proljetnim ciklusom dvodnevnih edukacija za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima, u organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i Hrvatske gospodarske komore (HGK).
Podsjećamo da prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) od 3. prosinca 2019. godine sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti.

Cijena za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK je 40 eura po polazniku, dok je za tvrtke koje na plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice HGK cijena 130 eura po polazniku.

Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

Više informacija o Turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma možete pronaći OVDJE


Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na edukaciji molimo Vas da nam povratno javite do 01.02.2023 na [email protected]

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2