>
Nagrada Ragusa Racing-a , 29. i 30. Svibnja u Dubrovniku
Datum od:
29.05.2021
AK RAGUSA RACING
Nagrada Ragusa Racing-a , 29. i  30. Svibnja u Dubrovniku
Nakon više od 25 godina, a prvi put u povijesti za Prvenstvo Hrvatske Dubrovnik će biti domaćin natjecanja državnog prvenstva u autosportovima u disciplini A07 ocjensko spretnosne vožnje. Disciplina koja je u neku ruku temelj autosporta posljednjih sezona u izvjesnoj krizi zaslužuje da uz pomoć ljubitelja autosporta u našem Gradu i ljudi koji rade u njemu doživi svoju drugu mladost i vrati se kao stalna u Kalendar autosportova Hrvatskog auto i karting Saveza kao jedna od ukupno njih devet.
Premijerno natjecanje u sezoni od pet planiranih održati će se 29. u Subotu i 30. 05. 2021. u Nedjelju u prostorima Luke Dubrovnik d.d. gdje će najbolje „čunjaše" u nas čekati deset zahtjevnih ispita, šest prvog i četiri drugog dana, a natjecanje će se bodovati uz PH i za prvenstvo Regije jug HAKS-a u autosportovima. Vjerujemo da ćemo premašiti broj od 40 i više prijavljenih natjecatelja iz cijele Hrvatske koji bi uz promotivne i karting vožnje trebali ispuniti Blagdanski vikend.
Nakon brojnih organiziranih priredbi u drugim disciplinama tim AK Ragusa Racing očekuje novi projekt čija organizacija podrazumjeva angažman više službi, sudaca klupskog i nacionalnog ranga, ali i prisutnost observera Hrvatskog auto i karting saveza te više sudaca specijalista. Ne dvojimo kako ćemo svima njima uz natjecatelje i članove njihovih timova i klubova biti dobar domaćin prazničnog vikenda na kraju Svibnja. Poziv za isto otvoren je svim novinarima i fotoreporterima dubrovačkih medija, a nadamo se i dogovoru sa internetskom i lokalnom televizijom o snimanju natjecanja. Poseban izazov uvjeti su nam i mogućnosti koje praktično poslovni centar našeg Grada nudi, a ozbiljnost organizacije upotpuniti će sliku o sposobnosti naših autosportskih djelatnika u cijelom spektru disciplina.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2