>
VEČER SMIJEHA I DOBRE ZABAVE - Dođite na stand up komediju u Studentski dom.
Datum od:
09.03.2024
Studentski dom 19.30sati
VEČER SMIJEHA I DOBRE ZABAVE -  Dođite na stand up komediju u Studentski dom.
Studenti treće godine Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku u suradnji sa Studentskim centrom vas pozivaju na večer smijeha i dobre zabave kroz stand up komediju 'Put do zrelosti' koja će se održati 9. ožujka u 19:30 sati u Studentskom domu.


Zabava će trajati do 21 sat, a za sve posjetitelje je osiguran besplatan ulaz i parking te piće po promotivnim cijenama. Publiku će zabavljati ambiciozni komičari Toni Bilić, Jure Perišić, Davor Novevski, Mario Lacić, Mario Vujević, Matej Perić i Nikola Rabušić.

"Nasmijte se do suza uz, ne baš zrele, ali zato ambiciozne komičare koji dolaze izgraditi stand up scenu na krajnjem jugu i  dolaze u Dubrovnik kako bi stvorili put prema popularnoj stand up sceni i kako bi pokušali izgraditi tu scenu na jugu Lijepe naše. Pridružite im se na počecima njihovih (ne)uspješnih karijera, prije nego što možda postanu popularni i počnu naplaćivati ulaznice.

Organizatori događaja su studenti treće godine Odjela za komunikologiju čiji je cilj stvaranje dodatnih sadržaja za mlade u Dubrovniku i mogućnosti prakse, a ponosni su pokretači i uspješnog Kluba čitatelja UNIDU

Pridružite nam se na Putu do zrelosti ne samo komičara već i studenata koji će ovim događajem biti korak bliže do uspjeha u svom budućem poslu", stoji u pozivu organizatora.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2