>
Koncert za kupnju FIBROSCANA, ultrazvučnog uređaja za Infektološki odjel Opće bolnice Dubrovnik
Datum od:
22.09.2016
21.00 h, Knežev dvor
Koncert za kupnju FIBROSCANA, ultrazvučnog uređaja za Infektološki odjel Opće bolnice Dubrovnik
Naira Asatrian, klavir
Gost večeri: James Dick, klavir

Program:
M. Clementi Sonata in F sharp minor op.26
L. van Beethoven Piano Sonata No. 30 in E major, Op. 109
F. Schubert Piano Sonata No. 13 in A major, Op. 120 D. 664
L. van Beethoven Piano Sonata No. 8 in C minor, Op. 13 "Pathétique"

U sklopu MGF Dubrovnik u pozno ljeto, u četvrtak 22. rujna u Kneževu dvoru pijanistica Naira Asatrian će održati koncert kojim će se prihod od ulaznica donirati za kupnju FIBROSCANA.
Riječ je o ultrazvučnom uređaju potrebnom Infektološkom odjelu Opće bolnice Dubrovnik, odnosno svima nama. Ultrazvučnom pretragom elastičnosti jetre, na aparatu FIBROSCAN, koji zamjenjuje biopsiju jetre, na potpuno bezbolan i bezopasan način tijekom petominutnog pregleda utvrđuje se stupanj oštećenja jetre. Naša bolnica nema navedeni uređaj i pacijenti moraju ići u Split ili Zagreb kako bi obavili pretragu.
Kupnjom ulaznice od 50 ili 100 kuna možete sudjelovati u globalnoj zdravstvenoj strategiji eliminacije virusnih hepatitisa B i C te oboljelima od nepravedno stigmatizirane bolesti pokazati da nisu sami.
Nađa sugrađanka Naira izvesti će Sonatu u fis molu op. 26 M. Clementija, Sonatu u A duru op. 120 F. Schuberta i Sonatu u E duru, op. 109 L. van Beethovena. Gost večeri je renomirani američki pijanist James Dick koji će izvesti Beethovenovu Sonatu br. 8 u c-molu „Patetičnu".
Početak koncerta je u 21 sat. Ulaznice se mogu kupiti u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra (Slanica-Revelin), u gift shopu Dubravka na Pilama, turističkoj agenciji Perla Adriatica na Pločama i u Luži te 1 sat prije početka koncerta. Za informacije nazvati na mobitel 099 2211 585.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2