>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
22.12.2020
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00 i 20.15sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
kk rocca500x760
ROCCA MIJENJA SVIJET 18.00sati

Hrabra, zabavna i jedinstvena – to je Rocca. Iako ima tek 11 godina, živi sama sa svojom vjevericom dok je tata “promatra” iz svemira. On je, naime, astronaut. Uz to, Rocca prvi put u životu kreće u normalnu školu. Ondje će se odmah istaknuti svojim bezbrižnim i nekonvencionalnim karakterom, a sukobit će se i sa školskim nasilnicima. No neumorna djevojčica ne staje, pokušat će osvojiti i srce svoje bake.


KUĆI ZA BOŽIĆ 20.15sati
Lizzie dobije otkaz, a ostavi je i dečko, pa ona odluči početi ispočetka. Prvi je korak novi posao, kao voditeljica kuće za bogatog Roberta, za kojeg treba organizirati božićnu gala večer, a potom i pripremiti kuću za prodaju. Lizzie pomogne Robertovoj disfunkcionalnoj obitelji da se poveže, a uskoro otkrije da je Robert počinje privlačiti.

Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2