>
Midsummer Scene Festival
Datum od:
21.06.2022
Datum do:
05.07.2022
Midsummer Scene Festival
Osmo izdanje Midsummer Scene Festivala održava se u Dubrovniku od 21. lipnja do 5. srpnja. U sklopu festivala odigrat će se i predstava "A Poor Player" (Bijedan glumac), monodrama s elementima farse koju su njezini koautori Filip Krenus i Sean Aita podnaslovili kao melankomediju i koja je napisana upravo za Dubrovnik.
Festival nastavlja i izvrsnu suradnju s Kazalištem Marina Držića te će se za vrijeme njegovog trajanja prikazati najnovija uspješna predstava ansambla KMD koju čeka gostovanje na međunarodnim festivalima.
Radi se o djelu "Hamlet-evidencija zločina jedne monarhije", adaptacija Tibora Hrs Pandura i Livije Pandur prema tekstu B.M. Koltesa i W. Shakespearea u režiji Livije Pandur.
Midsummer Scene će zatvoriti spektakularni glazbeno scenski projekt Klape Kaše "Millions of Strange Shadows", što je ujedno svjetska praizvedba uglazbljenih Shakespearovih soneta na engleskom jeziku autora Vicka Dragojevića.
Midsummer Scene je projekt TZ grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika, a u produkciji Brilliant Events, Dubrovnik i Honey-tongued Theatre Productions, London.
Više informacija o ovogodišnjem Festivalu možete pronaći na: www.midsummer-scene.com.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2