>
  • Vijesti
Posjet 22 inozemna novinara za vrijeme Good Food Festivala rezultirao brojnim objavama
Datum od:
20.11.2018
Posjet 22 inozemna novinara za vrijeme Good Food Festivala rezultirao brojnim objavama
Za vrijeme ovogodišnjeg, petog po redu Good Food Festivala, od 15. do 21. listopada 2018. Turistička zajednica grada Dubrovnika, uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, ugostila je 22 inozemna novinara. Radi se o renomiranim turističkim i gastro novinarima iz trinaest zemalja svijeta - Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Rusije, Velike Britanije, Češke, Poljske, Španjolske, Turske, Italije, Švedske, Norveške, Francuske i Njemačke. Tijekom boravka u Dubrovniku, koji je dogovoren u suradnji s predstavništvima Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu te glavnim uredom HTZ-a u Zagrebu, a na inicijativu TZ grada Dubrovnika, novinari su se upoznali s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem Dubrovnika te su sudjelovali u raznovrsnom programu Good Food Festivala.
U ured Turističke zajednice grada Dubrovnika svakodnevno pristižu nove objave u inozemnim medijima kao rezultat organiziranog press tripa za Good Food Festival. Neke od objavljenih članaka možete pogledati na slijedećim poveznicama dok drugi dio članaka čeka na objavu.
https://bit.ly/2BjlEt3
https://bit.ly/2QV5IlZ
https://bit.ly/2TqDQI9
https://bit.ly/2ORAeLL
https://bit.ly/2zhYlhI
https://bit.ly/2yFnW45
https://bit.ly/2yEeBJH
https://bit.ly/2BkOMQz
Dubrovnik se zahvaljujući novinarskim posjetima iz godine u godinu promovira u vodećim inozemnim medijima te zasluženo zauzima mjesto jedne od najpopularnijih turističkih destinacija u svijetu.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2