>
  • Vijesti
Gastro - vikend uz Dan sv.Valentina
Datum od:
13.02.2016
ZA SVE ZALJUBLJENE ILI ONE KOJI ĆE TO TEK POSTATI
Gastro - vikend uz Dan sv.Valentina

Naš grad nedavno je ponovno prepoznati kao jedna od najromantičnijih svjetskih destinacija (http://www.welovedates.com/most-romantic-cities/.) i u društvu je Pariza, Dublina, Edinburgha, Cape Towna i brojnih drugih atraktivnih gradova. Za sve zaljubjene, bračne parove illi one koji tek kreću u romantične veze, Gastro dani za Valentinovo sjajna su prilika da svoju ljubav, privrženost  i odanost potaknete probranim jelima i vinima u dubrovačkim restoranima.

Provjerite što su uz Valentinovo pripremili kvalitetni dubrovački restorani i ne propustite najdražima organizirati  romantičnu večer ili ugodno druženje uz objed.

Meni nazvani „Zajubljeni par“ ili „Kupid“, raznovrsno pripremljeni steakovi, tatarski biftek ili sushi za dvoje,  uz deserte poput Palačinaka Valentinovo, Čokoladne ljubavi, Slatkog užitka za dvoje i sličnih poticajnih naziva, pozivaju da ih kušate, a sve uz vrlo pristupačne cijene.

Dubrovački restorani pripremili su posebne „ljubavne“ menije za parove koji za romanitčnu večeru odaberu njihove lokale tijekom vikenda od 12. do 14. veljače, uz Valentinovo. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika  gastro –manifestaciji u mjesecu zaljubljenih pridružilo se šesnaest  restorana– Cantina Mexicana Chihuahua, Restoran Domino, Pivnica Dubrava, Restoran Eden, restoran Gusta me, Restoran  Gatsby, Restoran  Sesame, Restoran Riva Gravosa, Japanski restoran Shizuku, Taj Mahal ( u hotelu Lero i Gradu), Kavana Teatar, Restoran Ragusa 2, Restoran Pupo , Restoran Porat i Restoran Kopun.

Za zaljubljene ali i sve ostale goste u ponudi ovih restorana naći će se raznovrsni i maštoviti meniji smišljeni kako bi potaknuli osjećaje i ugodili nepcima svih koje će tijekom predstojećeg vikenda izvesti svoju najdražu ili najdražeg.

Ne propustite primamljive menije i posebne cijene i počastite se uz Dan sv.Valentina!

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2