>
Brodske veze

Dubrovnik je povezan redovnim brodskim linijama s obližnjim otocima i susjednim gradovima na obali...

Brodske veze

Brod za otok Lokrum

Brod za otok Lokrum (posebni rezervat šumske vegetacije u blizini Dubrovnika) polazi iz Gradske luke (povijesna jezgra grada) svakih pola sata u sezoni, a pristaje na otok Lokrum u uvalici Portoč. Vožnja traje desetak minuta. Karte se kupuju ispred broda. Brod ne vozi u slučaju lošeg vremena i tijekom zime. (www.lokrum.hr)

Brod za Elafitske otoke
Brod za Elafitske otoke (Koločep, Lopud, Šipan) polazi iz Luke Gruž. Vozni red potražite u poslovnici Jadrolinije u Gružu koja se nalazi u neposrednoj blizini mjesta pristajanja ili u informativnim uredima Turističke zajednice grada Dubrovnika. Karte također možete kupiti u poslovnici jadrolinije. (www.jadrolinija.hr)

Brod za otok Mljet
Na otok Mljet možete stići  hidrogliserom "Nona Ana" koji u sezoni uplovljava osim u Sobru i u Luku Polače u blizini Nacionalnog parka Mljet. Za više informacija obratite se u agenciju G&V Line. (www.gv-line.hr)
Iz luke Sobra tijekom cijele godine agencija Jadrolinija održava i trajektnu liniju sa lukom Prapratno na Pelješcu. (www.jadrolinija.hr)

Trajekt Dubrovnik – Bari - Dubrovnik
Iz Luke Gruž  tijekom sezone postoji trajektna veza Dubrovnika  sa lukom Bari u Italiji. Karte se kupuju u poslovnici Jadrolinije u Gružu, a tamo možete dobiti i sve potrebne informacije kao i redosljed vožnje. (www.jadrolinija.hr)

   
Info Informativni
uredi
  Pile Brsalje 5
T 020 / 312-011 E-Mail
Radno vrijeme:
pon - ned: 08:00 - 21:00h


Gruž Obala I. Pavla II, 1
T 020 / 417-983 E-Mail
Radno vrijeme:
pon - ned: 08:00 - 20:00h
 VIŠE

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2