>
Du Motion
Datum od:
27.04.2019
Datum do:
28.04.2019
27. - 28. travanj 2019.
Du Motion
Bliži se peto izdanje sportsko-rekreativne manifestacije Du Motion - Runners' Days Dubrovnik, dvodnevnog događanja koje je grad podno Srđa ucrtalo na globalnu mapu destinacija za aktivan odmor. Program 27. i 28. travnja uključuje popularni Dubrovački polumaraton, izazovnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku, pored kojih se još organizira i Du Motion Expo, Du Motion Chat s istaknutim inozemnim imenima iz svijeta trčanja te drugi popratni sadržaji.
Zanimljive panoramske staze koje prolaze gradskom jezgrom i uz dubrovačku obalu, brojne pogodnosti uključene u trkačke pakete, nadaleko poznata dubrovačka dobrodošlica i atmosfera tijekom utrka razlozi su zbog kojih na Du Motion sudionici i ove godine stižu iz gotovo 50 zemalja svijeta. Da će ovogodišnje slavljeničko izdanje biti uistinu posebno, svjedoči ogroman interes sportaša i rekreativaca, uslijed kojeg su Dubrovački polumaraton i Utrka zidinama već rasprodani!
No, još uvijek se stignete pridružiti najinternacionalnijoj hrvatskoj trkačkoj manifestaciji u obilježavanju njenih prvih 5 godina. Prijavite se za utrku građana 5K, koja se ove godine trči radi podizanja svijesti o potrebi što većeg opreza u prometu, a sav prihod je namijenjen neurorehabilitaciji 20-godišnjeg Ante Kolunđije, volontera Du Motiona koji je prošle godine stradao u prometnoj nesreći. Sudjelovati možete kao trkač ili navijač.

Više informacija potražite na http://www.du-motion.com/hr/

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2