>
Predstava - Balkanski Sex i Grad
Datum od:
27.04.2018
18.30 h, 20.30 h, Kino Sloboda
Predstava - Balkanski Sex i Grad
Predstava je osmišljena kao BALKANSKI SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu, a dubrovačka publika uživat će u ovom hitu u petak 27. travnja s početkom u 18.30 i 20.30 sati u kinu Sloboda.

BALKANSKI SEX i GRAD nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada" autora Danijele Božičković Radulović i Antileta Ana Živković te na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu.

Američka serija 'Sex i grad' osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naš region ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svog života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje 'nerješive' probleme, dok Zvjerka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.

Ulaznice za predstavu su u prodaji u sustavu EVENTIMA i preko stranice www.croatia-ticket.com, u mjenjačnama Exclusive Change, tisak kioscima te Tisak Medija butizi kao i sat vremena prije početka predstave.

Predstava za koju se traži uvijek karta više...

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2