>
Koncert - Ines Tričković & Friends
Datum od:
07.08.2018
21.00 h, Otok Lokrum
Koncert - Ines Tričković & Friends
Već treću godinu za redom, Javna ustanova Rezervat Lokrum kao organizator ponosno predstavlja godišnji koncert Ines Tričković & Friends "Homage to Erik Satie", koji će se održati u utorak, 7. kolovoza 2018., u Samostanu sv. Marije na Lokrumu.

Ova dubrovačka, a svjetski priznata, jazz pjevačica ovu godinu za svoju publiku priprema posebnu poslasticu. Zajedno s priznatim hrvatskim glazbenicima Goranom Končarom (violina), Zvjezdanom Ružićem (klavir) i Ljerkom Končar Gamulin (violončelo) spaja jazz i klasičnu glazbu u ovom posebnom projektu pod nazivom 'Homage to Erik Satie'. Osim u svojoj standardnoj ulozi jazz pjevačice, Ines je za ovu prigodu napisala sve tekstove na glazbu Erika Satija te će ovaj koncert na Lokrumu zapravo biti praizvedba. Projekt je prepoznala i jedna od najvećih izdavačkih kuća Croatia Records te je već dogovoreno snimanje albuma, a Dubrovčani i njihovi posjetitelji će imati priliku prvi čuti ova djela.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 150,00 i 120,00 kuna od 30. srpnja.2018.g. na prodajnom mjestu Rezervata Lokrum u Luži od ponedjeljka-petka u vremenu od 09:00-13:00 sati ili u Lugarevoj kući u vremenu od 09:00-19:00 sati. U cijenu karte je uključen i prijevoz brodovima.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2