>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
12.12.2020
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00 i 20.00 sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
a screenshot_1
EVEREST : MLADI JETI / sinkr 18.00sati
Kada se tinejdžerka Yi susreće s mladim Jetijem na krovu svoje zgrade u Šangaju, ona i njezini nestašni prijatelji, Jin i Peng upuštaju se u epsku potragu da ponovno ujedinite čarobno stvorenje sa svojom obitelji na najvišoj točki na Zemlji.
Ali troje prijatelja morat će ostati jedan korak ispred Burnisha, bogatog čovjeka koji želi uhvatiti Jetija, i zoologa dr. Zare kako bi pomogli Everestu da se vrati kući.

DJED BOŽIĆNJAK I DRUŠTVO 20.00sati

Nova godina je na vratima, a na Sjevernom polu zavladala je epidemija gripe. Djed Božičnjak je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu gripu koja ih je prikovala za krevet. Tko će sada pomoći napraviti igračke za djecu širom svijeta? Dobri djedica zna što treba napraviti… odlazi na zemlju u potrazi za vitaminom koji će pomoći njegovim vilenjacima da ozdrave kako bi spasili duh Božića i Nove godine.

Film “Djed Božičnjak i društvo” je obiteljska komedija koju potpisuje redatelj popularnih ostvarenja “Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra”, Alain Chabat.


Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.

Svi posjetitelji koji će morati izaći iz automobila prije, tijekom ili poslije projekcije moraju imati zaštitnu masku.





Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2