>
Dani bakalara
Datum od:
21.12.2018
Datum do:
24.12.2018
21. - 24. prosinac 2018.
Dani bakalara
Turistička zajednica grada Dubrovnika tradicionalno organizira, u suradnji s dubrovačkim restoranima, „Dane bakalara" kao dio bogatog programa ovogodišnjeg Dubrovačkog zimskog festivala.
Jedna od ukusnih tradicionalnih delicija koja se uz prikle i suhe smokve može pronaći na većini dubrovačkih trpeza u vrijeme zimskih mjeseci, a posebno na Badnjak, je svakako bakalar spravljen na više načina.
U ponudi dubrovačkih restorana od 21.-24. prosinca moći ćete kušati pravi tradiocionalno spravljen bakalar, dio dubrovačke gastronomske baštine, pripremljen po tradicionalnom receptu, na bijelo ili crveno, ili na nešto drugačije načine, kao što su gusta krem juha od bakalara, pašteta ili pasta od bakalara.

BROŠURA
   
Info Informativni
uredi
  Pile Brsalje 5
T 020 / 312-011 E-Mail
Radno vrijeme:
pon - sub: 08:00 - 19:00 h
ned: 09:00 -15:00 h

Gruž Obala I. Pavla II, 1
T 020 / 417-983 E-Mail
Radno vrijeme:
pon - pet: 08:00 - 15:00h
sub: 08:00 -13:00 h



VIŠE

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2