>
ZABAVA ZA NAJMLAĐE OVOG VIKENDA NA BABINOM KUKU
Datum od:
24.07.2019
Datum do:
28.07.2019
Najsadržajniji festival za djecu Street Art Festival vraća se i ove godine na Babin kuk u sklopu festivala Ljeto u Valamaru
27. i 28. srpnja
ZABAVA ZA NAJMLAĐE OVOG VIKENDA NA BABINOM KUKU
steet_art_4 steet_art_5 steet_art_6 street_art_1 street_art_2 street_art_3 street_art_8 street_art_9

Ljeto u Valamaru i ove godine donosi vikend pun dobre zabave za sve mališane.

Park Maslinata i Trg od fontane 27. i 28. srpnja postat će mjesto prepuno najboljih akrobata, plesača i painting majstora koji su pripremili edukativne i kreativne radionice za vaše najmlađe te će ih potaknuti na rekreaciju i aktivnost.

Prvi dan Street Art Festivala počet će u 19 sati u Parku Maslinata kada će klinci i klinceze imati priliku uživati u oslikavanju lica, dvorcu na napuhavanje, trampolinu, cirkuskoj radionici i slack line radionici. Svi mališani moći će naučiti razne cirkuske trikove, a nakon radionica u 21 sat na Trgu od fontane održat će se spektakularni cirkus kabare za djecu kao veliko finale prvoga dana festivala.

Drugi dan festivala također počinje u 19 sati i bit će u znaku plesa. Valamar je pripremio glitter tattoo, klauna balonka, trampolin te break dance radionicu gdje će najmlađi, ali i oni stariji, moći naučiti osnovne pokrete ovog plesnog stila. Velika završnica drugog dana festivala je u 21 sat na Trgu od fontane, a bit će otvorena atraktivnim break dance nastupom trojice profesionalnih plesača koji će pokazati kako se “leti“ po pozornici dok izvode jedan od najpoznatijih pokreta “helikopter“. Odmah nakon njih na tu istu pozornicu stat će i petero umjetnika koji će “zapaliti“ pozornicu svojim vatrenim nastupom.

Valamar vas poziva da ovaj ljetni vikend provedete na otvorenom sa svojim najdražima uz pregršt zabave u predivnom ambijentu Parka Maslinate i Trga od fontane.

Ulaz je besplatan te je svim posjetiteljima osiguran i besplatan parking.


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2