>
Nastup plesnog kluba "PAGANNINI"
Datum od:
01.06.2019
TZG Dubrovnika organizira u subotu 1.6.2019. u 11.00 ispred crkve svetog Vlaha
Nastup plesnog kluba
paganini1 paganini2 paganini3
Plesni klub „Paganini" već preko dvadeset godina intenzivno radi na popularizaciji najljepšeg dvoranskog sporta - plesa. Prisutni su u tri županije HNŽ, HBŽ i ZHŽ. Najmasovniji su plesni klub u BiH. Trenutno najbrojnije članstvo imaju u Livnu, Ljubuškom i Neumu, a raspoređeno je u sljedeće klupske sekcije: latinsko-američke formacije, društveni ples parova, mažoretkinje, irski ples, zumbu i plesnu radionicu za najmlađe. S pravom se može reći da su pokretači i utemeljitelji plesa kao kulture, sporta i umjetnosti u ovom dijelu regije.
Od prošle godine postali su i službeni članovi europske organizacije FECC (FEDERATION OF EUROPEAN CARNIVAL CITIES). Ova organizacija okuplja članove iz skoro svih europskih zemalja. U programu svoga rada ima niz aktivnosti koja svojim članovima omogućavaju međusobnu suradnju i gostovanja u zemljama članicama pod pokroviteljstvom gradova domaćina. Osnovni cilj jeste promocija istih u svrhu razvoja turizma.
Od 1999. g. PK Paganini dobitnik je mnogobrojnih priznanja i nagrada, neizostavan sudionik kulturno-umjetničkih, sportskih, zabavnih i humanitarnih manifestacija, čest gost eminentnih televizijskih emisija, kako u BiH tako u RH i šire.
Klub je pozitivan primjer zdravog odrastanja i afirmacije mladog čovjeka. Voditelji su ponosni na činjenicu da mladima kroz ovaj predivni sport nude alternativu, da se odmaknu od ulice i poroka današnjice te na zdrav način upotpune svoje slobodno vrijeme. Pored svega navedenog, Klub svojim djelovanjem vrši promociju gradova u kojima djeluje i s kojima surađuje.
Predsjednica Kluba je Renata Rimac, a voditelji Jozo Rimac.
Više o Klubu te pregršt foto i video uradaka možete pogledati na službenom facebook profilu: www.facebook.com/pkpaganini.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2