>
Proljetni gurmanski tjedan
Datum od:
01.04.2018
Datum do:
08.04.2018
1. - 8. travanj 2018.
Proljetni gurmanski tjedan
Uz sunce i toplije vrijeme, stiže nam i Proljetni gurmanski tjedan od 01. do 08. travnja – gastro manifestacija rezervirana za uživanje u fantastičnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima.
Samo neki od raznoraznih specijaliteta su pileći Panko Donburi sa sriracha majonezom, mirišljave mesne okruglice u curry umaku s kokosom, churrosi (hrskavi meksički keksi) s umakom od tamne čokolade, ali i tipični specijaliteti kao što su salata od kuka, šparoga, mladog luka i jaja sa srđelama sa žara, carpaccio od bijele ribe s kozicama u tempuri ili file od svježeg brancina na podušenom mladom špinatu i s bijelim umakom.


Brošura
   
Info Informativni
uredi
  Pile Brsalje 5
T 020 / 312-011 E-Mail
Radno vrijeme:
pon - ned: 08:00 - 22:00 h


Gruž Obala I. Pavla II, 1
T 020 / 417-983 E-Mail
Radno vrijeme:
pon - ned: 08:00 - 21:00h



VIŠE

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2