>
PONTA LOPUD LJETNE PROJEKCIJE
Datum od:
27.06.2024
Datum do:
29.06.2024
PONTA LOPUD  LJETNE PROJEKCIJE
PONTA LOPUD LJETNE PROJEKCIJE
Kreativna platforma Ponta Lopud nastavlja s okupljanjima umjetnika, potiče razmjenu znanja i iskustva te donosi atraktivne umjetničke programe za publiku, a ovogodišnji kulturno-umjetnički program otoka započinje trodnevnim ljetnim projekcijama, koje će se održavati svake večeri od 27. do 29. lipnja u jedinstvenom ambijentu plaže LaBaja, RMH hotela Lafodia.
Večernji program filmskih projekcija održati će se u suradnji s Kinematografima Dubrovnik. Dnevni program trodnevnog događanja ispunit će edukativne radionice i razgovori o filmu, koje će za mlade filmske umjetnike, odabrane po preporukama mentora i zaslugama u svom radu, održati poznati nagrađivani glumci, redatelji, producenti, montažeri i scenaristi iz Hrvatske i inozemstva. Filmski razgovori i radionice održat će se u posebnom ambijentu Kneževog dvora, Franjevačkog samostana i na drugim odabranim lokacijama koje otok pruža.

Na kreativnoj platformi Ponta Lopud, s Ljetnim projekcijama simbolično će se obilježiti početak ljeta.

Ponta Lopud Jazz festival, koji će se na otoku održavati od 29. do 31. kolovoza, zaokružit će ljetnu sezonu 2024. godine i na Lopud dovesti ugledne jazz umjetnike iz cijelog svijeta, koji će razmjenjivati iskustva, svirati i jammati za sve zaljubljenike u jazz glazbu.

Ove godine nastaju i nove vrijedne inicijative, pa će uskoro uz filmsku i jazz umjetnost, platforma Ponta Lopud predstaviti i prvi međunarodni književni događaj.

Sve aktivnosti informacije o nadolazećim manifestacijama, te obavijesti o programu i umjetnicima možete pronaći na web stranici pontalopud.hr.


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2