>
  • Vijesti
SUBOTNJE ZIMSKO JUTRO U GRADU
Datum od:
27.11.2021
TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA DUBROVNIKA NASTAVLJA S BESPLATNIM VOĐENJIMA
SUBOTNJE ZIMSKO JUTRO U GRADU
Turistička zajednica grada Dubrovnika, s ciljem poticanja turističkih posjeta tijekom trajanja Dubrovačkog zimskog festivala, organizira „Subotnje zimsko jutro u gradu" za posjetitelje koji borave u Dubrovniku.
Razgledi grada bit će organizirani svaku subotu, počevši od 27. studenog pa sve do 18. prosinca 2021. s vodičem na hrvatskom i engleskom jeziku, a s početkom u 10 sati ispred TIC-a Pile, Brsalje 5. Zbog epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen pa ljubazno molimo potvrdu dolaska petkom do 18:00 sati, na e-mail: [email protected] ili br. tel: +38520312011.

Ponuda je namijenjena individualnim posjetiteljima te se ne odnosi na grupne aranžmane. Nakon razgleda grada sa stručnim vodičem, u 11.30 sati ispred crkve sv. Vlaha, Turistička zajednica grada Dubrovnika poklanja svim posjetiteljima također i nastup Folklornog ansambla Linđo koji se u slučaju lošeg vremena neće održati. Ovaj besplatni program obogatit će i doprinijeti raznovrsnoj i bogatoj ponudi zabavnih programa tijekom Dubrovačkog zimskog festivala.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2