>
  • Vijesti
Otkazan ovogodišnji Du Motion
Datum od:
12.03.2021
Otkazan ovogodišnji Du Motion
Svim našim trkačkim herojima

2021. se dosad pokazala jednako izazovna kao i prethodna godina. Puna iščekivanja, puna pitanja na koja nema jednostavnih odgovora... Hoćemo li ili nećemo biti u mogućnosti organizirati Du Motion 2021. godine, ono je koje smo si najčešće postavljali.

Kao što ste i sami svjesni, pandemija COVID-19 i dalje sa sobom nosi previše nepoznanica i situacija se ne popravlja tako brzo kao što smo se svi nadali. Zato smo nakon dugog i pažljivog promišljanja odlučili ostaviti iza sebe sve dosadašnje, slabašne nade u održavanje eventa u 2021. godini i krenuti s planiranjem Du Motiona u 2022. - nezaboravnog, sigurnog i bez kompromisa koji bi utjecali na njegovu kvalitetu.

Stoga vam najavljujemo...

Šesto izdanje Du Motiona održat će se 30. travnja i 1. svibnja 2022.

Na ovim poveznicama možete naći više informacija o Du Motion utrkama:

-Dubrovački polumaraton

-Utrka zidinama

-5K

Kako nam jako nedostaju naši prijatelji trkači, ipak smo u naš kalendar za 2021. dodali dvije manje utrke s ograničenim brojem sudionika:

Runway Run @ Zračna luka Dubrovnik, 28. svibnja 2021.

10K @ Sunset Beach Dubrovnik, 24. listopada 2021.

Registracije za sve navedene utrke bit će otvorene sredinom travnja.

Važno je podsjetiti kako svi trkači koji su već registrirani za Du Motion - Runners' Days Dubrovnik imaju sljedeće mogućnosti:

- Automatski prijenos registracije na 6. izdanje Du Motion - Runners' Dubrovnik u travnju 2022. Ako ste već prenijeli registraciju u 2022., sada ne morate napraviti ništa!

- Prebacivanje registracije na bilo koje od sljedećih izdanja (2023., 2024., 2025.) bez dodatne naknade. Ako odaberete ovu mogućnost, molimo vas da nas obavijestite do 31. prosinca 2021.

- Prebacivanje registracije na drugu osobu za bilo koje od sljedećih izdanja (2022.,2023., 2024.) bez dodatne naknade. Ako odaberete ovu mogućnost, molimo vas da nas obavijestite do 31. prosinca 2021.

Dodatne informacije možete naći na ovom linku.

Stojimo na raspolaganju trkačima i putem e-maila [email protected].

Na kraju vam se svima zahvaljujemo na nevjerojatnoj neprekidnoj podršci. Radujemo se što ćemo vas ponovno moći dočekati u prekrasnom Dubrovniku kako bi zajedno slaviti trčanje, zajedništvo i prijateljstvo.

S ljubavlju,

Tim Du Motion

#DuMotion #RunningHero #StillUnstoppable


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2