>
Andrej Barbieri – nove kreacije s daškom tradicije
Andrej Barbieri – nove kreacije s daškom tradicije

Jedan od najpoznatijih hrvatskih TV chefova, simpatični  Andrej Barbieri gostuje u programu Good Food Festivala 2016. Prvo jelo pripremio je sa sedam godina, a ove će godine svoje umijeće podijeliti s Dubrovčanima i njihovim gostima na događanju pod nazivom  „Večera s poznatim chefom“, u subotu 22.listopada u hotelu Hilton Imperial.

Kao i prošle dvije godine, ovo je večernjo događanje među najatraktivnijim festivalskim događanjima i organizira se u hotelu Hilton Imperial. Chef Andrej za goste će pripremiti poseban odabir svojh specijaliteta, uz vina koja se optimalno sljubljuju s tom hranom, a za sebe će reći da se u kulinarstvu voli „držati tradicije“.

Andrej Barbieri rođen je u Zagrebu, a nakon djetinjstva provedenog u Lovranu, vrlo mlad je otišao u Italiju gdje se zbližava s gastrozofijom slowfooda, a od 1999. posvećen je isključivo kulinarstvu. Vodio je niz restorana diljem svijeta: Siciliji, Sardiniji, Kreti, u Španjolskoj itd. Danas vodi kuhinju poznatog opatijskog restorana Bevanda, a Andrej je chef i suvlasnik bistroa Conca d' oro u Rijeci.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2