>
Art Go'den - Lokalna modna baština
Art Go'den - Lokalna modna baština
1300968347fotol269 ag_logo_on_light_copy

Lokalna


Inspiriraciju nalazimo u  Dubrovačkoj republici i njenom rafirmanom plemstvu koje je bilo između ostalog poznato po tome da je među prvima predstavilo kravatu svijetu. (Poznati dubrovački pjesnik i plemić Ivan Gundulić, najstariji poznati portret s kravatom 1622).  Art Go'den predstavlja suvremeni šminkerski izgled s dozom mediteranskog začina.  Naš dizajn je moderna interpretacija lokalne baštine u različitim umjetničkim i zanatskim formama.


Fokusirani smo na onaj završni dodir pri upotpunjavanju neformalnog i formalnog izgleda kroz kreiranje bezvremenskih modnih dodataka koji se namjenski izdvajaju iz uniformiranih masa.



Modna


Art Go'den modni dodaci su izrađeni upotrebljavajući eklektičan pristup proizvodnji, kombinirajući suvremeni proces dizajniranja i manufakture s znalačkim pristupom iskusnih krojača i kožara.  Naše kolekcije reflektiraju trendove u boji, teksturi, uzorku. Svi naši proizvodi su izrađeni od visoko kvalitetnih prirodnih materijala poput kože, svile, vune, kašmira.



Baština


Radeći svoje proizvode osjećamo odgovornost da revitaliziramo sve forme kulturne baštine i prenesemo ih kroz naš dizajn i manufakturu u kontekst mode i dinamičnosti 21 stoljeća.  Naš dizajn je suvremeni izričaj lokalne baštine u različitim umjetničkim i zanatskim formama.  Art Go'den promovira kroz svoje proizvode lokalnu umjetnost i kulturu.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2