>
  • >
  • Hoteli
Petka 3*

Hotel raspolaže sa 104 udobno opremljene sobe raspoređene na 4 kata. Od toga je 96 soba dvokrevetnih te 8 jednokrevetnih soba. Sve dvokrevetne sobe mogu biti s odvojenim ili spojenim krevetima (mogućnost twina). Svaka soba s pogledom na Grušku luku ima mogućnost dodatnog ležaja. Hotel Petka ima i 4 trokrevetne sobe s mogućnošću postavljanja i četvrtog ležaja.

Petka 3*

Svaka soba posjeduje TWC, SAT-TV, minibar, wireless, telefon s izravnim biranjem, klimu sa kompjutorskom regulacijom. Većina soba hotela Petke je s pogledom na more i Gruški zaljev, dok je manji broj soba s pogledom na park odnosno brdo Srđ. Bez obzira u kojoj sobi želite provesti svoj odmor ili poslovni boravak svaka soba unutar hotela Petka pružiti će Vam maksimalnu privatnost i komfor dok će ljubazno osoblje pokušati ispuniti sve Vaše želje i učiniti Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim.

U sklopu hotela nalaze se dva restauranta i jedan apretitiv bar. Glavni hotelski restaurant raspolaže sa 200 mjesta od čega je 50 na terasi, te poznatiji a la carte "Taverna Nostromo" sa svojih 120 mjesta idealnim za obiteljska okupljanja, proslave, poslovne ručkove kao i za gala večere meetinga, event-ova, kongresa i drugih poslovnih događanja.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2