>
Dubrovnik u jednom danu

Svoj kratki posjet Dubrovniku svakako započnite đirom na Stradunu ili Placi, ....

Dubrovnik u jednom danu

središnjoj gradskoj ulici, dok upijate prve dojmove o jednom od najljepših mediteranskih gradova. Magični kameni Grad opasan je 1940 m dugim kamenim zidinama i obilazak ovog, drugog na svijetu najposjećenijeg muzeja na otvorenome, sigurno će vas ostaviti bez daha. Fantastične vizure mame na fotografiranje, a motivi koje bilježite uvijek iznova zadivljuju.

Posjetite Dubrovačke muzeje i otkrijte kako je živio knez u doba slavne Dubrovačke Republike, gdje se i kako u tim davnim vremenima čuvalo žito, te koji su brodovi činili moćnu flotu Republike i trgovali po svijetu pronoseći slavu Dubrovnika.

Kušajte neki od ukusnih mediteranskih specijaliteta u konobama i restoranima smještenima u povijesnoj gradskoj jezgri i sve začinite kavom na Stradunu.

Kupite neki od tipičnih dubrovačkih suvenira (gulozece, tradicionalni filigranski nakit , brončanog sv. Vlaha, konavoski vez...) i neka vas uvijek posjeća na dan kad ste tek započeli otkrivati Dubrovnik, ali ste se sigurno u njega zauvijek zaljubili i poželjeli vratiti...

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2