>
TESLA – PRILAGOĐAVANJE ANĐELIMA VLADIMIR POSAVEC-TUŠEK
Datum od:
05.12.2022
Teatar Bursa 20.00sati
TESLA – PRILAGOĐAVANJE ANĐELIMA VLADIMIR POSAVEC-TUŠEK
TESLA – PRILAGOĐAVANJE ANĐELIMA
VLADIMIR POSAVEC-TUŠEK

Dana 7. siječnja 1943. godine u Nikolinu hotelsku sobu ulazi tajanstveni muškarac koji se predstavlja kao novinar. Sobarica hotela New Yorker sljedećeg će jutra Teslu zateći mrtvog s osmijehom na licu i to će biti ‘istina’. Zavirite kroz ključanicu njegove sobe i uđite u triler koji se odigrao u posljednjem satu Teslina boravka na zemlji.

Ovo je misteriozna priča zadnjeg sata života Nikole Tesle. Predstava je umjetnički doprinos razotkrivanju jednog genijalnog znanstvenika i mudrog duhovnog bića. Redatelj Vladimir Posavec Tušek radio je ovu intrigantnu i pomalo misterioznu priču kao psihološku dramu, odnosno triler, a preuzeo je i ulogu Nikole Tesle. Ovaj kazališni, televizijski i filmski glumac u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri dosada je ostvario preko 70 uloga, a široj publici poznat je po ulogama u TV serijama Kud puklo da pukloCrno bijeli svijetDrugo ime ljubavi.


Misterioznog gospodina Smitha igra Momčilo Otašević, višestruko nagrađivani kazališni, filmski i televizijski glumac. Hrvatska ga publika dobro poznaje kroz glavne uloge u mnogim serijama posljednjih deset godina. Momčilo Otašević smatra se jednim od najboljih mladih glumaca s vjernom publikom širom regije.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2