>
Završni koncert polaznika majstorske gitarističke radionice Petrita Çekua
Datum od:
24.07.2021
Ljetnikovac Bunić-Kaboga  21.00sati
Završni koncert polaznika majstorske gitarističke radionice Petrita Çekua

Završni koncert polaznika majstorske gitarističke radionice Petrita Çekua održat će se u subotu, 24. srpnja u 21:00 sat u ljetnikovcu Bunić-Kaboga. Ulaz je slobodan, no zbog ograničenog broja mjesta, besplatne ulaznice je potrebno preuzeti ranije na blagajni u Festivalskoj palači.

Majstorska radionica za gitaru i komornu glazbu koju vodi istaknuti gitarist i miljenik festivalske publike Petrit Çeku održava se od 18. do 24. srpnja u Umjetničkoj školi Luke Sokočevića, u sklopu 72. Dubrovačkih ljetnih igara i pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Siftung. Fokus majstorske radionice je na interpretaciji, izražajnosti i općem umjetničkom razvoju glazbenika, a pet je polaznika iz Slovenije, Hrvatske i s Kosova, uz sudjelovanje tri učenika iz Dubrovnika. Završni koncert polaznika održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga, 24. srpnja u 21 sat. Besplatne ulaznice mogu se od danas pa do isteka zaliha, preuzeti na blagajni u Festivalskoj palači.

Petrit Çeku još će jednom nastupiti pred publikom 72. Igara i to 23. kolovoza u atriju Kneževa dvora. Na programu gitarističkog recitala djela su Bacha, Mozarta i van Beethovena u prvom dijelu, te Listeša, Barriosa i Ville-Lobosa u drugom dijelu programa.

Više informacija o radionici dostupno je ovdje.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2