>
  • Vijesti
Predstavljamo "Long Stay Dubrovnik - Digital Nomads": živahno središte za rad na daljinu u Dubrovniku.
Datum od:
22.03.2024
Predstavljamo
digital_nomad_meetup_february_2024_2_002 untitled_design_20240322t071955313_002
Kako pokret digitalnih nomada i dalje napreduje u cijelom svijetu, pojavila se nova online zajednica kako bi zadovoljila rastuće potrebe rada na daljinu  u Dubrovniku. Long stay in Dubrovnik - Digitalni nomadi, dinamična Facebook grupa, služi kao sveobuhvatna platforma koja nudi mnoštvo resursa, događaja, savjeta i mogućnosti umrežavanja posebno skrojenih za digitalne nomade u Dubrovniku.

Long Stay Dubrovnik - Digital Nomads je više od običnog virtualnog okupljališta; to je živahno središte osmišljeno za povezivanje istomišljenika, poticanje suradnje i podržavanje jedinstvenog životnog stila rada na daljinu. Od pronicljivih savjeta o smještaju i lokalnim pogodnostima do najnovijih vijesti i događaja u Dubrovniku, ova grupa ima za cilj biti odredište na jednom mjestu za sve što digitalnom nomadu treba za ispunjen dugoročni boravak u gradu. 

U srcu Long Stay Dubrovnik - Digital Nomads su njegovi zanimljivi događaji i susreti na kojima se članovi mogu okupiti kako bi razmijenili ideje, podijelili iskustva i stvorili značajne veze. Bilo da se radi o ležernom okupljanju uz kavu ili radionici o najboljim praksama rada na daljinu, ovi događaji pružaju neprocjenjive prilike za umrežavanje i profesionalni razvoj.“Oduševljeni smo što pokrećemo Facebook grupu Long Stay Dubrovnik – Digital Nomads i stvaramo zajednicu podrške za rad na daljinu  u našem gradu”, poručuju iz Turističke zajednice grada Dubrovnika. : "Dubrovnik nije samo destinacija od koje zastaje dah, već je i idealno središte za digitalne nomade koji traže inspiraciju i povezanost. S našom Facebook grupom i nadolazećim događajima, cilj nam je učiniti Dubrovnik još privlačnijim odredištem za one koji rade na daljinu,  te  koji traže dugi - terminski boravak."

Osim svoje Facebook grupe, Long Stay Dubrovnik - Digital Nomads prati namjenska web stranica na kojoj članovi mogu pristupiti dodatnim resursima, pridružiti se raspravama i biti u tijeku s nadolazećim događajima.Pridružite se Facebook grupi Long Stay Dubrovnik - Digital Nomads još danas kako biste se povezali s kolegama koji rade na daljinu, pristupili vrijednim resursima i krenuli na nezaboravno putovanje rada na daljinu u Dubrovniku.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2