>
  • Vijesti
Ultimi od karnevala
Datum od:
09.02.2024
Dubrovački karneval 2024
Ultimi od karnevala

Ovogodišnji Dubrovački karneval nastavlja se s bogatim programom, tako će se  u nedjelju, 11. veljače u 15 sati, održati „Faćenda od malih maškara“ u Klubu Lazareti, gdje će mali i veliki biti dio izbora najboljih maškara i maškaranih familija. Nakon toga slijedi „Maškarani koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra“ u Kazalištu Marina Držića u 19 sati, koji iznova oduševljava publiku svojim izvedbama. Od 20 sati održat će se Mali veljun, maškarani party uz živu glazbu na taraci ispred Kazališta Marina Držića.

Ponedjeljak, 12. veljače, učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola prošetat će Stradunom s početkom u 11 sati u svojim šarenim kostimima, uz proglašenje najboljih, a od 14 sati slijedi đir učenika od 5. do 8. razreda uz proglašenje najboljih i najkreativnijih maškaranih razreda te zabava na karnevalskoj pozornici.

Vrhunac karnevalske proslave Ultimi od karnevala održat će se u utorak, 13. veljače s početkom u 20 sati u Culture Club Revelin gdje će grupa Taliri uz DJ-a osigurati vrhunsku zabavu za sve prisutne.

Neka ovogodišnji karneval u Dubrovniku bude nezaboravno iskustvo za svih! Pridružite nam se i zajedno stvorimo čarobne trenutke koji će ostati u našim sjećanjima!

Dođite nam svakako i svakakvi!

Vidimo se na karnevalu!


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2