>
  • Vijesti
74. Dubrovačke ljetne igre
Datum od:
22.02.2023

74. Dubrovačke ljetne igre od 10. srpnja do 25. kolovoza 2023.

74. Dubrovačke ljetne igre
1_otvaranje_1 1_otvaranje7 6a_ljubovnici 7a_zagrebacki_solisti 9a_krvava_svadbac_marko_ercegovic_37 11a_maxim_emelyanychev_i_aylen_pritchin_c_andrej_grilc_2 12_mara_i_kata_3 13_lindo_na_revelinu 14_cudesna_suma20 15_nicolas_altstaedt_c_marco_borggreve 17_marko_mimica 20_dvor_dso 21_zatvaranje_igara screenshot_4
Ulaznice za brojna dramska i glazbena događanja na programu 74. Dubrovačkih ljetnih igara  dostupne su online na mrežnim stranicama festivala www.dubrovnik-festival.hr te putem servisa www.ulaznice.hr i to uz sedmodnevni early bird popust od 10% te dodatnih 10% uz plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticama.

U privitku PROGRAM 74. DUBROVAČKIH LJETNIH IGARA

Početak internetske prodaje u znaku je iznimnih glazbenih programa s međunarodnim zvijezdama pa su tako već dostupne ulaznice za recitale pijanista Andrása Schiffa, violončelista Nicolasa Altstaedta, bas-baritona Marka Mimice, kao i koncert pijanista Maxima Emelyanycheva s violinistom Aylenom Pritchinom u atriju Kneževa dvora, ali i druge programe. U prodaji su od danas i ulaznice za nastup jedne od najpopularnijih pjevačica fado glazbe, slavne Marize na taraci tvrđave Revelin, kao i za dva od ukupno četiri premijerna dramska naslova 74. festivalske sezone – Shakespeareovu komediju Na tri kralja ili kako hoćete koju će, u koprodukciji Dubrovačkih ljetnih igara i ZKM-a, postaviti poljski kazališni redatelj Grzegorz Jarzyna na tvrđavi Lovrjenac, te monodramu Maske u kojoj glumac i redatelj Dražen Šivak oživljava tradiciju commedie dell'arte. Već su dostupne i ulaznice za reprizne dramske naslove: Ljubovnike u režiji Aleksandra Švabića ispred crkve sv. Jakova, Lorcinu Krvavu svadbu u režiji Franke Perković Gamulin na otoku Lokrumu te autorski projekt Mara i Kata Saše Božića u suradnji s Natašom Dangubić i Doris Šarić-Kukuljicom.

Novost u programu popusta je early bird ponuda koja vrijedi sedam dana od početka prodaje, zaključno s ponedjeljkom, 20. veljače. Lokalna prodaja bit će otvorena krajem lipnja, gdje će se i ove sezone moći ostvariti sljedeći popusti: 10% uz kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama, uz mogućnost obročnog plaćanja za iznose iznad 70 €. Ponovno će biti dostupan i poseban popust za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije koji će uz predočenje osobne iskaznice pri kupnji na blagajni moći ostvariti popust od 30% te dodatnih 10% pri plaćanju Mastercard i Maestro karticama. Kupnjom ulaznica za dvije dramske, odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru, a studenti uz predočenje X-ice ili ISIC-međunarodne studentske iskaznice mogu ostvariti popust od 10% na maksimalno dvije ulaznice po izvedbi. Jednodnevni DU PASS kupcima omogućuje 10% popusta, trodnevni 30% te sedmodnevni 50% za dvije ulaznice po izvedbi.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara putem e-mail adrese [email protected] te telefonski na broj (020) 326 123.


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2