>
Clara Stones

Domaći i strani turisti kao i slučajni prolaznici prvi put u Dubrovniku mogu vidjeti kako se obrađuju jadranski koralji i izrađuje nakit. Trgovina luksuznog nakita i brand Clara Stones u Dubrovniku je poznat po izradi unikatnog nakita od jadranskog koralja, bisera, dragulja i plemenitih metala.

Clara Stones

Vlasnici Vittorio Ceccarini i Anja Mučić pokrenuli su svoju priču s izradom nakita još 2007., a ovoga ljeta otvorili su novouređenu galeriju Clara Stones i specijaliziranu trgovinu koraljima Coral Concept Store u samom središtu Dubrovnika, samo par koraka od Straduna. I sami zaljubljenici u Dubrovnik, Anja i Vittorio otvorili su svoju prvu trgovinu u središtu grada u lipnju 2011., a ovog su je ljeta odlučili obogatiti novom galerijom koja se nalazi tik do postojeće trgovine te zajedno čine jedinstven koncept radionice, trgovine i galerije Clara Stones. Trgovinu i galeriju koja je njihov ljetni dom posjećuju brojni turisti ali i poznati gosti Dubrovnika. Nakitom se tako oduševila kraljica Butana Jetsun Pema, oskarovac Randy Newman i mnogi drugi, a prva je preporuka za šoping u Dubrovniku prema prestižnom Conde Nast Travelleru o Hrvatskoj.
Posjet galeriji i radionici koralja svakako je poseban doživljaj koji je obogatio turističku ponudu Dubrovnika, a svečano otvorenje je popratio i nastup glazbenika Kristijana Beluhana i Joe Pandura.
 

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2