>
Earth, Sea & Fire - Triatlon event u Dubrovniku
Datum od:
15.10.2022
Earth, Sea & Fire - Triatlon event u Dubrovniku
Dobrodošli na 2022. EARTH, SEA & FIRE triatlon u Dubrovniku!

EARTH, SEA & FIRE je triatlon koji se održava u Dubrovniku, gradu koji je uvršten na popis UNESCO-ve svjetske kulturne baštine i danas je jedna od najpopularnijih svjetskih turističkih destinacija.

EARTH, SEA & FIRE je triatlon za svakoga: početnike i iskusne sudionike Ironmana, obitelji i fanove.

EARTH, SEA & FIRE prikladan je za natjecatelje različitih sposobnosti, koji se mogu okušati u tri discipline: Super Sprint, Sprint i Olympic triatlon. Sastav štafetnih timova nije ograničen spolom, dobi, invaliditetom niti bilo kojim drugim parametrom, a mogu ga sačinjavati 2 ili 3 natjecatelja.

EARTH, SEA & FIRE prikladan je za iskusne triatlonce: Iskusni natjecatelji koji žele ravnu trasu na kojoj se mogu postići velike brzine sigurno će iskoristiti ovu priliku za napetu utrku, ciljajući na obaranje osobnih ili drugih rekorda.

EARTH, SEA & FIRE prikladan je i za početnike: Novopečeni triatlonci prigrlit će ravnu trasu utrke i mirnu morsku dionicu iz očitih razloga, među kojima je i činjenica da se ovdje mogu natjecati bok uz bok s najboljim triatloncima.

EARTH, SEA & FIRE nudi štafetu za svih: Ovo je prilika da se natječete kao tim. Individualni trkači, plivači i biciklisti mogu udružiti svoje snage, iskušati se u triatlonu i tako započeti uspješnu triatlonsku karijeru. Kada je riječ o štafetama, nije važan ni amaterski ili profesionalni natjecateljski status, invalidnost, niti spol. Timovi mogu biti sačinjeni od 2 ili 3 natjecatelja. Triatlonska štafeta slavi timski rad, u istinskom herojskom duhu triatlona!

EARTH, SEA & FIRE poziva vas u Dubrovnik ove jeseni!

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2