>
Ston Wall Maraton 2021
Datum od:
19.09.2021
Drage trkačice i trkači, maratonke i maratonci, rekreativci i profesionalci! Predstavljamo vam jedinstvenu trkačku poslasticu – nezaboravnu utrku stonskim zidinama!
Ston Wall Maraton 2021
Maraton sa zrnom soli
Bilo da ste prekaljeni maratonac, koji traži novi izazov, ili rekreativac koji pomiče svoje granice i trči za doživljajem, ovo je prava utrka za vas!

Ove godine možete birati vlastiti izazov od 4 km ili15 km – u svakome od njih naći ćete se pred zidom – i to najduljim obrambenim zidom u Europi!

No za vas on neće predstavljati prepreku, nego veličanstvenu arenu za nezaboravnu utrku! Uspinjat ćete se njegovim strmim stubama od Malog Stona do nazubljenih kamenih kula i tvrđava, poskakivati u spustu prema zbijenim stonskim krovovima, s pogledom koji doslovno oduzima dah: na zrcalnu površinu najstarije europske solane, na plodna zelena polja i najplavije more na planetu...

Najkraća utrka završava u Stonu, a oni odvažniji jurnut će tankim nasipom između solane i mora prema jugu, prema samoj peti Pelješca, u divlje carstvo mediteranske šume i čagljeva. Njihov je cilj povratak u Ston, dok maratonci nastavljaju dalje, kroz plodno stonsko polje do obala malostonskog zaljeva, načičkanog bogatim morskim đardinima...

Prihvatite izazov i istrčite ovaj pikantni maraton sa zrnom soli. Rezultat ćete možda zaboraviti, ali Ston ćete pamtiti zauvijek!

Podizanje startnih brojeva
STON WALL MARATHON info-pult u centru Stona
Subota, 18. rujna 2021.: od 15:00 do 19:00 sati
Nedjelja, 19. rujna 2021.: od 6:00 do 7:15 sati

Početak utrke je u Stonu, 07:30

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2