>
DUBROVNIK VJEŽBA NA TVRĐAVI SV. IVANA UZ AKTIVNU HRVATSKU I LUKRECIJU DRAGIĆ
Datum od:
16.07.2020
Tvrđava Svetog Ivana 19.30 sati
DUBROVNIK VJEŽBA NA TVRĐAVI SV. IVANA UZ AKTIVNU HRVATSKU I LUKRECIJU DRAGIĆ
Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska vraća se u Dubrovnik. Tvrđava Sv. Ivana u četvrtak, 16. srpnja u 19.30 sati ugostit će vježbače koji će svojom aktivnošću poslati poruku Hrvatskoj o važnosti redovne tjelesne aktivnosti. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba predvođen Dubrovkinjom Lukrecijom Dragić, Patrikom Kramarićem i Antonijem Dragićem dobro će razgibati Dubrovčane. Program vodi Darija Mikulandra Žanetić.


„Pozivam sve moje Dubrovčane da nam se pridruže u ovom prazniku sporta. Pripremili smo trening koji će Vam dugo ostati u sjećanju, a mogu vježbati svi. Potrebno Vam je samo malo dobro volje!" – izjavila je Lukrecija Dragić.

Za trening u Dubrovniku vježbači se mogu prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr, broj vježbača je ograničen radi poštivanja mjera HZJZ. Trening se održava u suradnji s TZ Grada Dubrovnika, Društvom prijatelja dubrovačke starine te Valamar Riviera hotelima.

Vježbači će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri projekta su Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

Projekt Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Hrvatskog olimpijskog odbora i Središnjeg državnog ureda za sport. U osam godina aktivirano je više od 35 tisuća građana, a pokrenute su i brojne druge inicijative kad je redovna tjelesna aktivnosti u pitanju. Nakon Dubrovnika, projekt se nastavlja u Zadru i Zagrebu.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2