>
„PMS i prijatelji – S kauča na pozornicu 2“.
Datum od:
06.08.2022
Kino Slavica 21.00sati
„PMS i prijatelji – S kauča na pozornicu 2“.
Nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta na Slavici, i ove godine „PMS i prijatelji – S kauča na pozornicu 2".
Incijalno Trio PMS nastao je kao plod želje za kreativnim izričajem u doba kada nas je pandemija korona virusa prikovala za domove. U svekolikom neredu koji je pandemija prouzročila odlučili smo glazbom uljepšati, ne samo našu svakodnevnicu, već i svakodnevnicu naših prijatelja I sugrađana grada Dubrovnika. Kako je sam projekt ideja LMT Studija iz Dubrovnika, koji je zaslužan za tehničku realizaciju projekta, sve pjesme objavljene su na njihovim profilima na YouTube i Facebook društvenim mrežama pod nazivom „LMT Studio i Prijatelji" Koncert iz stana.
Kako je prošlogodišnji koncert „Trio PMS i prijatelji – S kauča na pozornicu" organiziran u ljetnom kinu Slavica doživio odlične pozitivne komentare i pohvale publike, nakon kojega nam se kao stalni član priključio Enes te iz naziva izlazi „trio", pozivamo Vas na novi samostalni koncert „PMS i prijatelji – S kauča na pozornicu 2" u ljetnom kinu Slavica dana 06. kolovoza 2022. godine s početkom u 21:00 sat.
Ulaznice su dostupne online putem sustava ulaznice.hr na: https://www.ulaznice.hr/web/event/38/10195 , te na njihovim prodajnim mjestima.

CIJENA ULAZNICA: 70kn



Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2