>
OPERA PANONICA: FIGAROV PIR - W.A. MOZART
Datum od:
24.06.2022
Kazalište Marina Držića 20.00sati
OPERA PANONICA: FIGAROV PIR - W.A. MOZART
OPERA PANONICA: FIGAROV PIR - W.A. MOZART

OPERA PANNONICA – operni je ansambl Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka osnovan 2010. godine, koji okuplja glazbene umjetnike grada Osijeka, profesore glazbe te brojne goste iz zemlje i inozemstva (Srbija, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Južna Afrika, Sjedinjene američke države, Australija, Njemačka, Italija, Izrael, Švicarska, Kanada … ). Pored cjelovitih, scenskih opernih izvedbi, ansambl izvodi i koncertne nastupe opernih i operetnih djela, a također izvodi i ostalu vokalnu literaturu (kantate, oratorije, solo pjesme..).

U punom sastavu ansambl broji 10-tak vokalnih solista, 20 članova zbora i 28 članova orkestra koji zajedno čine jedinstven operni ansambl u Republici Hrvatskoj, koji se u svega nekoliko godina djelovanja već čvrsto upisao na kartu kulturnih događaja te prezentirao umjetničke kvalitete i potencijale domaćoj i inozemnoj publici.

Nastupaju solisti iz ansambla Opera panonica Osijek-voditelj Berislav Jerković i Orkestar Sorkočević-dirigent Slobodan Begić. Karte se prodavaju na ulazu u kazalište Marina Držića
ponedjeljak, utorak i srijeda — 9:00 do 15:00
četvrtak, petak i subota — 15:00 do 21:00
Cijena karte je 80 kuna.


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2