>
DIVA HONEY DIJON NA TERASI DUBROVAČKOG REVELINA
Datum od:
11.08.2021
Teraca tvrđave Revelin 18.00sati
DIVA HONEY DIJON  NA  TERASI DUBROVAČKOG REVELINA
bsh_dbk_cover honey_1 revelin_
Vodeći hrvatski organizatori glazbenih party događanja BSH Events, na veliko veselje hrvatske publike, predstavlja nastup američke house dive Honey Dijon na terasi dubrovačke tvrđave Revelin u srijedu, 11. kolovoza od 18 sati. Ovaj jedinstveni glazbeni spektakl s kojeg pogled puca na dubrovačke zidine i luku održava se uz poštivanje svih epidemioloških preporuka. Svi posjetitelji moraju imati EU Digital Covid certifikat ili negativan test. Očekuje se posebna i jedinstvena atmosfera.

Honey Dijon popularna je američka glazbeno – scenska umjetnica. Rođena je i odrasla u Chicagu u obitelji koja živi i bavi se glazbom stoga ne čudi kako je njen životni odabir upravo umjetničko stvaranje. Uspješno koketira sa mnoštvom glazbenih žanrova iako je njena baza svijet elektronske glazbene scene. Poznata po suptilnim vještinama miksanja, njezini gotovo senzualni prijelazi između housea i techna donose toplu, hipnotičku vibraciju unutar setova. Njena zaljubljenost u modu i istančan ukus za umjetnost idealno se nadopunjuje s njenom kreativnošću pa tako često stvara modne i glazbene čarolije. Čest je gost Panorama Bara u Berlinu, Sub Cluba u Glasgowu, Bloka u Tel Avivu, Outputa u NYC-u, Space-a na Ibizi i naravno Smart Bar-a u Chicagu. Njezin set na popularnom Boiler roomu ima više od osam milijuna pregleda.

Nastup ove house dive zasigurno će razveseliti i brojne američke turiste koji se nalaze u Gradu kao i brojnu hrvatsku publiku. Slike s partija na tvrđavi Revelin još će jednom obići svijet te istaknuti ovu lokaciju kao jednu od najljepših na svijetu. Ovakav događaj sigurno se ne propušta. Uz Honey će nastupiti i domaći DJ-i Pablo Panda. Alldo Morro i Dancelectric.

BSH Events vodećI su organizatorI posebnih glazbenih događanja i Festivala kao što su BSH Medvedgrad, Zadar Sunset festival ili pak BSH Island festival. Ulaznce za nastup Honey Dijon mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr ili preko web-a www.clubrevelin.com.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2