>
JEDANAESTO IZDANJE DUBROVNIK FILM FESTIVALA
Datum od:
13.10.2022
Datum do:
16.10.2022
JEDANAESTO IZDANJE DUBROVNIK FILM FESTIVALA
We like to movIe it! – ovogodišnji je slogan jedanaestog izdanja međunarodnog filmskog festivala djece i mladih DUff 2022. koji će se održati u tjednu 10.-16. listopada, dok će natjecateljski dio trajati od 13-16.listopada.
-Pozivamo sve mlade filmaše da svoja djela koja govore o okruženju u kojem žive, vlastitim problemima, ali i svim lijepim stvarima koje ih nadahnjuju prijave na dubrovački festival, a prijave se mogu podnijeti preko platforme FilmFreeway - https://filmfreeway.com/DUFF-cro
Nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog filma, slobodnog žanra te ona za najbolji tematski film – ove godine na temu slobode, uz apsolutni Grand prix festivala i nagradu publike.
DUff već jedanaest godina zajedničkim snagama organiziraju Ustanova Kinematografi Dubrovnik te udruge Luža i Škola filma Šipan uz svesrdnu pomoć i podršku vrijednih volontera, ali i mladih kreativaca.
-Ako imate do 20 godina i bavite se filmom, videom, ili ste član filmske družine, ne razmišljajte već nam se pridružite ove godine u Dubrovniku te provedite nezaboravna četiri filmska dana s nama – poručuju organizatori.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2