>
Otvorenje izložbe "Sakupljač" Dubrovnik
Datum od:
16.07.2020
Art radionica Lazareti 20.00 sati
Otvorenje izložbe
arl_sakupljac%c3%ae_postav52 arl_sakupljac%c3%ae_predmeti3 arl_sakupljac%c3%ae_predmeti34 arl_sakupljac%c3%ae_predmeti45 arl_sakupljac%c3%ae_predmeti73
Art radionica Lazareti otvara završnu fazu sakupljačke i kolektivne izložbe "Sakupljač Dubrovnik" s 16. srpnja 2020. početkom u 20 sati.
Svi vi koji mislite da ste već vizitali Sakupljača, niste, jer ono što ste vidili nije bilo sve. 
Na izložbi će biti izloženi svi već doneseni predmeti i njihove priče, a predstavit ćemo i radove umjetnika koji su boravili u sakupljačkoj rezidenciji: crteže Svena Klobučara, priču Staše Aras, radove u nastajanju Nives Sertić i Nataše Rajković i radove koji će biti realizirani do kraja "Sakupljača": Vedrane Klepice, Šimuna Stankova, Ivane Đula.

Ovom prilikom pokušat ćemo okupiti sve ljude koji su sudjelovali u "Sakupljaču", a kojima osobito hvala.

Izložba "Sakupljač Dubrovnik" od 16. srpnja bit će otvorena svakog radnog dana od 16 do 21h; a moći će se posjetiti do 21. kolovoza.

NAPOMENA!
Zbog preporučenih mjera kojih se svi trebamo pridržavati, a u svrhu smanjenja rizika, prenošenja virusa Covid19, lijepo vas molimo da donesete svoju zaštitnu masku te da je koristite za vrijeme boravka u zatvorenim prostorima Lazareta, na taraci ćemo pak poštovati mjeru fizičkog razmaka.

U prilogu par lijepih fotografija da vas sjete na neke zaboravljene predmete koje je snimio Marko Ercegović,

Kumulativna i kolektivna sakupljačka izložba "Sakupljač Dubrovnik" realizira se u sklopu projekta "Mjesto zajednice - razvoj DKC Lazareti". Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda".

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2