>
Dubrovačka tvrđava sv. Ivana postaje najljepše vježbalište na svijetu
Datum od:
27.06.2016
19.00 h, Tvrđava sv. Ivana
Dubrovačka tvrđava sv. Ivana postaje najljepše vježbalište na svijetu
Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska održat će se na jednoj od najljepših svjetskih tvrđava, onoj Sv. Ivana u staroj dubrovačkoj gradskoj jezgri u ponedjeljak, 27. lipnja u 19 sati. Dubrovkinja Lukrecija Dragić, zajedno s kolegama s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Ivanom Antunovićem i Marinom Ivančićem, vodit će trening koji je namijenjen svim dobnim skupinama, dok će program voditi Darija Mikulandra – Žanetić.

«Pozivam sve moje Dubrovčane da nam se pridruže na Sv. Ivanu. Ovim nacionalnim projektom želimo potaknuti što veći broj ljudi, naročito mladih, na svakodnevnu aktivnost što će vam život učiniti kvalitetnijim i sretnijim!» - izjavila je kineziologinja Lukrecija Dragić.

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, a nju će u Dubrovniku predstavljati osobna izaslanica - saborska zastupnica Sanja Putica.

Projekt se u Dubrovniku održava u suradnji s Turističkom zajednicom Grada te hotelima Valamar. Partneri su Biotrening i Definicija Hrane, a generalni pokrovitelj je HEP. Nakon treninga HEP vježbačima daruje majice, NIVEA paket za njegu tijela, Jamnica bočicu Mg Mivela vode vašeg srca, šilterice OTP banka, znojnike za ruku Osteo-Bi Flex®. Kotanyi začini pripremit će osvježavajući smoothie nakon treninga, a tu su i magazini Men's Health i Lijepa&Aktivna.

Za vježbanje u Dubrovniku možete se prijaviti putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr na kojoj možete zatražiti i besplatne savjete stručnjaka uključenih u projekt.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2