>
Deveti Dubrovački zimski festival počinje u subotu, 26. studenog.
Datum od:
26.11.2022
Djed Mraz, Medo i vilenjaci pozivaju sve na Stradun!
Deveti Dubrovački zimski festival počinje u subotu, 26. studenog.
Deveti Dubrovački zimski festival počinje u subotu, 26. studenog, a Djed Mraz, Medo i vilenjaci pozivaju sve na Stradun! Paljenje prve adventske svijeće na adventskom vijencu ispred Katedrale na rasporedu je u 19 sati, dok program paljenja blagdanske rasvjete na Stradunu počinje u 19.45. Sudjelovat će mješovita klapa FA Linđo i mali kolendari Dječjeg zbora Dubrovnik. Adventsku rasvjetu upalit će dubrovački gradonačelnik Mato Franković, a na pozornici će mu se pridružiti Djed Mraz, vilenjaci, Medo, Mrazice i svo šareno društvo.
Čaroliju najljepšeg razdoblja u godini upotpunit će više od tisuću lampica, svjetlucavih dekoracija i blagdanskih ukrasa koje će Grad zaodjenuti u bajkovito blagdansko ruho i istaknuti njegovu bezvremensku ljepotu.
Već i prije službenog otvaranja festivala, posebni ovogodišnji gost, Djed Mraz iz Laponije, poziva svu dječicu na druženje u atrij Kneževa dvora, u subotu, 26. studenog od 15 do 18 sati. Djed Mraz će biti tu i u nedjelju, 27. studenog, od 10 do podne i od 15 do 19 sati. Dvodnevno druženje s Djedom Mrazom u Dubrovniku poklon je koji su najmlađima za nezaboravni početak Adventa osigurali Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2