>
Nightfever’ u crkvi sv. Vlaha
Datum od:
23.09.2022
Crkva Svetog Vlaha 20.00sati
Nightfever’ u crkvi sv. Vlaha
Projekt "Nightfever" se ponovno vraća u Dubrovnik te će se održati u petak, 23. rujna u crkvi sv. Vlaha. Program će započeti u 20 sati euharistijskim slavljem, nakon kojeg slijedi molitveno-meditativni program na mnogobrojnim svjetskim jezicima pred izloženim Presvetim Oltarskim Sakramentom. Cijeli program animirati će mladi Dubrovačke biskupije.

Nightfever je projekt međunarodnoga karaktera pokrenut 2005. godine u Kölnu u Njemačkoj, nakon Svjetskog dana mladih. Osmišljen kao večer otvorenih vrata crkve želi ljudima, koji se tu večer zateknu u Gradu, omogućiti trenutke molitve i meditacije. Specifičnost Nightfevera je u pjesmi, molitvi i meditaciji na više svjetskih jezika.

Ovaj projekt je do sada održan u šezdesetak svjetskih gradova, poput Rima, Sydneya, Glasgowa, Münchena, Lourdesa, te Splita u kojem je ovaj projekt realiziran prvi put u Hrvatskoj 2012. godine, a u Dubrovniku 2013. Velika posjećenost i izrazito pozitivne reakcije stanovnika Grada te domaćih i stranih gostiju opravdale su pokretanje ovog projekta.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2