>
Festival Vinila 2021. u Art radionici Lazareti
Datum od:
22.10.2021
Art radionica Lazareti 14.00sati
Festival Vinila 2021. u Art radionici Lazareti
U Art radionici Lazareti 22. listopada održat će se 3. izdanje Festivala vinila u organizaciji udruga AVCD, ARL te Dubrovnik 33/45 koja je posvećena upravo ljubavi prema gramofonskim pločama.
Publika će moći uživati u DJ sessionima članova navedenih udruga, a također se svi zainteresirani mogu pridružiti na prigodnom sajmu te prodati ili kupiti neki od omiljenih vinila. Također će se na ovom događaju svi zainteresirani moći učlaniti u udrugu Dubrovnik 33 / 45 koja posljednjih mjeseci sve aktivnije radi na promociji glazbe i glazbenih izdanja.
Prvi Festival vinila u Art radionici Lazareti održan je 2019. te je okupio glazbenike (Sara Renar, Izae, Embassy 516 i SFT), rezidencijalne radove (Hrvoslava Brkušić i Hrvoje Nikšić) te sajam i panel raspravu na kojoj su sudjelovali navedeni izvođači i predstavnici izdavačkih kuća (Geenger Records i PDV Records).
2020. godine zbog pandemijskih ograničenja, live sessioni su snimani i potom emitirani online i u suradnji s UNIDU radijom, a gostovali su kantautor Ivan Grobenski te DJ-evi Nikša Ipšić, Nikola Lazarević i Maro Bogdanović.
Vidimo se 22.10. od 14 sati, a za sve dodatne informacije moguće je poslati upit na e-mail: [email protected]
*projekt je ostvaren u sklopu godišnjeg programa Audiovizualnog centar Dubrovnik (AVCD) i Art radionice Lazareti uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnik te Ministarstva kulture RH 22.
Prostor ARL je organiziran u skladu s općim higijenskim mjerama i mjerama fizičkog distanciranja po preporukama HZJZ, posjetiteljima je obvezno nošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2