>
18. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva
Datum od:
30.09.2021
Datum do:
03.10.2021
od 30. rujna do 3.listopada  Park Luja Šoletića - do Tržnice Gruž
18. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva
Mediteranski Sajam - Dubrovnik
zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva
Jedna od naših prednosti je kontinentalno – mediteranski položaj koji nam daje mogućnost proizvodnje vrhunskog ljekovitog bilja i prirodne hrane.
Ova mediteranska strana nameće potrebu dodira sa mediteranskom cjelinom, te stoga od 2004.g. organiziramo ovaj sajam kao prvi Mediteranski sajam zdrave prehrane i ljekovitog bilja.
Iako ovaj mediteranski naglasak sadrži samo dio našeg prostora, cilj nam je privući proizvođače s područja cijele Hrvatske i susjednih zemalja, što se s vremenom i ostvaruje.

Očekujemo aktivno sudjelovanje Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Ministarstva turizma, Turističke zajednice Republike Hrvatske, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, a svoj dolazak potvrdili su eminentni znanstvenici i renomirani proizvođači zdrave hrane i ljekovitog bilja. Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima, održivom razvoju, ravnoteži prirode gospodarstva i čovjeka, kroz izobrazbu putem predavanja, radionica, okruglih stolova, znanstvenih kongresnih skupova. Da bismo potaknuli podizanje kvalitete nastupa izlagača kao kvalitetu ekoloških proizvoda dodijelit ćemo nagrade za najbolji nastup, naj-proizvod, naj-biljni proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u Republici Hrvatskoj.
Dakle, zainteresirani smo i ulažemo velike napore za sve aktivnosti kojima je cilj promidžba održivog razvoja i zdravog načina življenja korištenjem ekološko prihvatljivih proizvoda, te afirmiranje Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije u tom pravcu.

KOMPLET OBRAZACA ZA PRIJAVU

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2