>
LJETO U GRUŽU TJEDNA NAJAVA PROGRAMA 08.07 - 11.07
Datum od:
08.07.2021
Datum do:
11.07.2021
Raspored za događanja ovog vikenda u sklopu festivala Ljeto u Gružu koji bi mogli biti zanimljivi:
LJETO U GRUŽU TJEDNA NAJAVA PROGRAMA 08.07 - 11.07

U Gružu svakog tjedna možete ‘uloviti’ mnoštvo raznovrsnog sadržaja koje će vas zadržati u toplim ljetnim večerima izvan kuće. Kako bismo vam olakšali odabir i ovaj tjedan Vam predlažemo:

Ne znate gdje bi ovaj tjedan? Donosimo vam raspored događanja u Gružu koje svakako vrijedi posjetiti:
ČET 08., 20h : Pub Quiz u Dubrovnik Beer Company - prijave se primaju do početka kviza, a mogu sudjelovati timovi od 3 do 5 sudionika!
PET 09., 19h: BELLA CIAO - CIAO POSAO: Afterwork u TUP-ovu dvorištu - Mala truba dolazi u Dvorište TUP i zajedno s Muzej crvene povijesti / Red History Museum sprema super zabavu! Damir pravi pravu talijansku gozbu, u ponudi su panzerotti s ricotta sirom i mortadelom, ali i parmiggiana za sve vegeterijance ili one koji se u petak budu tako osjećali.
SUB 10., 20h : Live music - Leggieros u Dubrovnik Beer Company - ovaj relativno mlad bend poprilično je popularan na lokalnoj sceni. Može li bolja kombinacija od lokalnog craft piva i live svirke?
NED 11., 10h: Knjige pod stablima - Kulturni centar Jadran u suradnji sa Dubrovačke knjižnice / Dubrovnik Libraries, Koshara Dubrovnik i novonastalom udrugom Dubrovnik 33/45 priprema pravu poslasticu za ljubitelje književnosti!
Pod stablima će biti knjige za sve uzraste, od klasika svjetske književnosti, preko dječjih bajki i basni, do legendarnih stripova. Knjige će se moći posuđivati i čitati. Ovo je idealna prilika za provesti mirnu nedjelju u hladovini gruškog parka. Događanje će glazbeno popratiti novonastala udruga Dubrovnik 33/45 gdje ćete moći čuti jazz, blues, easy listening, reggae i dub sa gramofonskih ploča. Piknik atmosferu pomoći će stvoriti nova poduzetnička inicijativa Koshara Dubrovnik, a cijela ekipa bit će vam na raspolaganju gotovo cijeli dan.
Za kraj događanja u park dolaze članovi Društva dubrovačkih pisaca koji će zaokružiti cijelu priču. Književna večer s piscima počinje u 19 sati i ulazak je slobodan za sve.
PON, 11., 21h - Večer čitanja: Staša Aras & Bojan Krivokapić u Kulturni centar Jadran - u prvom dijelu programa bit će predstavljen roman Staše Aras „Horror vacui", koji će, nakon beogradskog (Treći Trg, 2020), doživjeti i svoje zagrebačko izdanje (Hena com, 2021). U nastavku večeri će uslijediti mini poetski maraton, unakrsno čitanje poezije: Aras&Krivokapić.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2