>
  Dubrovnik za vjenčanja

  Postoji li ljepša scenografija od kamenih crkava i ulica, slikovitog zalaska sunca, zvukova dubrovačkih zvona, zidina koje grle i tvrđava koje čuvaju svaku priču o ljubavi i ures su svakoj fotografiji s vjenčanja? Brojni mladenci koji svake godine u Dubrovniku kažu sudbonosno "da" najbolja su potvrda afirmaciji Grada pod Srđem kao omiljenoj destinaciji za vjenčanja. Svake godine broj inozemnih vjenčanja se povećava, kao i broj agencija –organizatora koje nastoje mladencima i njihovim gostima ovaj dan učiniti nezaboravnim.
  Na najljepšoj ulici svijeta, Stradunu, svaki kamen pamti korake iščekivanja, osluškuje nježne riječi, čuva tajne, dočekuje zaljubljene i ispraća vjenčane, stoga je ovaj Grad jedna od najljepših i najromantičnijih destinacija za vjenčanja o kakvima svi maštaju. U Dubrovniku, jednom od najljepših gradova svijeta, snovi o ljubavi i romantičnom vjenčanju postaju stvarnost, a čin vjenčanja jedinstven i nezaboravan. Mladenci u Dubrovniku imaju priliku otkriti čaroban ambijent, vrhunsku ponudu, romantiku na svakom koraku i ostvariti vjenčanje svojih snova u Crkvi sv. Vlaha, u samom središtu Grada, sa svojim baroknim raskošnim okruženjem, u atriju palače Sponza gdje u skladnosti kamena odzvanja izgovoreno "da", ili pod zvijezdama na tvrđavi Revelin, uz prvi poljubac na pramcu jedrenjaka u odrazu na modroj morskoj pučini, uz prosute latice na kamenim „skalinima“...


  Vjenčanja u Dubrovniku, vjenčanja su za pamćenje, vedra, zanimljiva, posve originalna i nadasve posebna, u Gradu koji je poznat kao jedan od najromantičnijih gradova svijeta.

  Mladi parovi hrle prema Dubrovniku, čudesnome gradu kojega je Bernard Shaw opisao kao “raj na Zemlji” . Najomiljenije lokacije za vjenčanja su palača Sponza, otok Lokrum,hoteli: Excelsior, Argentina, Dubrovnik Palace, Splendid, Dubrovački vrtovi sunca, Lapad... odabrane lokacije su Knežev dvor, tvrđava Sv. Ivana, skalini ispred Dominikanskoga samostana, te prostor u Pilama.

  Pozdrav dragi posjetitelju!

  Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

  Započni anketu
  Knez2