>
    Restoran Poklisar

    Dragi gosti, počašćeni smo Vašim posjetom ovog predivnog grada na Jadranu i našeg obiteljskog restorana. Smješteni smo u samom srcu Staroga grada u Staroj gradskoj luci. Mnogi će reći da je restoran Poklisar uistinu nezaboravno iskustvo. Otvorene terase uz more, mlado i ljubazno osoblje, živa muzika svaku večer (romantični piano) i internacionalna kuhinja bit će samo dio nezaboravih uspomena iz najljepšeg grada na Jadranu, našeg bisera Dubrovnika. Sigurni smo da ćete uživati na našim terasama uz more kušajući tradicionalne dalmatinske recepte!

    Restoran Poklisar
    1306326207fotol108 1306326238fotol135 1306326269fotol175 1306326299fotol183 1306326328fotol176

    Nerijetko je mjesto koje posjećuju poznate osobe poput Catherine Zeta Jones i njezin suprug Michael, Roman Abramovich, John Malkovich i njegova obitelj Širok ali nekompliciran jelovnik nudi veliki izbor jela; počevši s maštovitim salatama i laganim jelima koja mogu savršeno ići prije ili s bilo kojim od glavnih jela, savršenih okusa kojih se lako pridržavati. Definitivna preporuka vrijedi i za božanske ražnjiće od jadranskih kozica na rižotu od plemenitog sira i ružmarina i čašu Hrvatskog bijelog vina (otok Korčula, poluotok Pelješac).

    Restaurant Poklisar može zadovoljiti svaki džep! U svakodnevnom jelovniku možete naći u najljepša riblja jela pripremljena na tradicionalne recepte, biftek visoke kvalitete, sve vrste predjela, salata i tjestenina ... najbolja pizza u gradu, domaći talijanski sladoled i ukusni kokteli!

    Osim ponude nekih od najljepših delicija u regiji, u Poklisaru možete uživati svake večeri uz glazbu uživo (maestro Braco na klaviru). Možete se reći da ovo mjesto zaista donosi vrijednost za uloženi novac!

    Pozdrav dragi posjetitelju!

    Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

    Započni anketu
    Knez2