>
Ulična parkirališta

Ulična parkirališta označena su natpisnim pločama...

Ulična parkirališta

na kojima su istaknute upute za plaćanje, vrijeme za koje vrijedi režim naplate te cijene parkiranja po satu.

Parking možete platiti parkirnom kartom kupljenom na kiosku, parkirnom kartom kupljenom na parkirnom automatu i mobilnim telefonom.
Parkirne karte moraju biti točno popunjene i stavljene ispod prednjeg vjetrobranskog stakla automobila.
U parkirni automat potrebno je ubaciti točan iznos novca za određeni broj sati parkiranja budući automat nije u mogućnosti vratiti ostatak.

Plaćanje mobilnim telefonom izvršiti ćete slanjem SMS- a koji sadrži registracijsku oznaku vozila za koje želite platiti parkiranje, bez razmaka i specijalnih znakova (npr. DU091DM) na broj odgovarajuće parkirne zone koji je naznačen na istaknutim tablama.
Potvrda o plaćanju stići će u obliku povratne SMS poruke na vaš mobilni telefon sa svim podacima o plaćenom parkiranju. Slanjem jedne SMS poruke na m-parking broj možete platiti najviše jedan sat parkiranja. Nakon povratne poruke o plaćenom parkiranju, sljedeće sate parkiranja možete platiti odmah slanjem dodatnih SMS poruka.
Cijena slanja SMS poruke utvrđena je važećim cjenicima pojedinog GSM operatera.
Ukoliko niste dobili povratnu SMS poruku kao potvrdu plaćanja u roku od 2 minute, plaćanje nije uspjelo i vaš račun neće biti terećen.

Korisnik javnog parkirališta s naplatom, uz korištenje satne karte i vremenskog ograničenja trajanja parkiranja, dužan je istaknuti valjanu satnu kartu s unutrašnje strane vjetrobranskog stakla vozila ili zaprimiti SMS potvrdu za plaćeno parkiranje u vremenskom roku od 5 minuta od dolaska korisnika parkirališta na javno parkirališno mjesto s naplatom.

Ukoliko korisnik parkirališta ne plati parkiranje na jedan od prethodno navedenih načina, izdaje mu se dnevna parkirališna karta. Naplata dnevne parkirališne karte obavlja se naplatom naloga za plaćanje dnevne karte preko žiro računa Organizatora parkiranja ili naplatom dnevne karte na blagajni Organizatora parkiranja.


Cijena dnevne parkirališne karte iznosi 85,00 – 360,00 kuna i različita je za pojedine zone parkiranja te za ljetnu i zimsku sezonu.

   
Info Information
Niederlassungen
 
Pile
Brsalje 5
T 020 / 312-011
[email protected]
Geschäftszeiten:
mon - sam: 08:00 - 21:00h 
son: 08:00 - 21:00h 

Gruž Obala I. Pavla II, 1
T 020 / 417-983
[email protected]
Geschäftszeiten:
mon - sam: 08:00 - 21:00h
son: 08:00 - 21:00h

Hello dear Visitor!

Tell us what you think about your stay in Dubrovnik!

Take the poll
Knez1