>
  • Vijesti
Dubrovnik i okolica predstavljeni na virtualnoj prezentaciji u Ujedinjenom Kraljevstvu
Datum od:
20.04.2021
Britansko turističko tržište zainteresirano za povratak u Dubrovnik
Dubrovnik i okolica predstavljeni na virtualnoj prezentaciji u Ujedinjenom Kraljevstvu
U organizaciji Hrvatske turisticke zajednice i predstavnistva u Londonu, u utorak 20. travnja, odrzan je virtualni webinar za agente i prodajno osoblje turoperatora u Velikoj Britaniji. Ovo je jedna u nizu virtualnih prezentacija koje je Hrvatska turisticka zajednica pokrenula ove godine, na 16 emitivnih trzista, uslijed trenutnih tržišnih okolnosti i propisanih epidemioloških mjera u zemlji i svijetu koje značajno utječu na načine turističke promocije.

Virtualnom događanju pridružile su se i TZŽ Dubrovačko-neretvanske, TZ Grada Dubrovnika, TZ Mljeta i TZ Korčule, kao i Croatia Airlines. Direktorica TZ grada Dubrovnika Ana Hrnić je istaknula važnost britanskog tržišta za Dubrovnik te je upoznala britanske agente s bogatom turističkom ponudom Dubrovnika. U okviru virtualne prezentacije predstavljen je projekt Safe stay in Croatia te kampanja za digitalne nomade, a posebno su istaknuti uvjeti pod kojima Britanci mogu ući u Hrvatsku.

"Britanskim agentima predstavili smo uvjete ulaska u Hrvatsku, kao i Safe Stay in Croatia projekt, a kako je Dubrovnik jedno od omiljenih odredišta Britanaca od ključne nam je važnosti da agente opskrbimo znanjem koje će prenijeti svojim klijentima. Tako smo ovim virtualnim događanjem agentima dodatno približili turističku ponudu Dubrovnika iz prve ruke, s ciljem da ih inspiriramo, educiramo i približimo im neke možda manje poznate kutke regije." izjavila je direktorica predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu, Darija Reić

Tijekom interaktivne prezentacije agenti su izrazili veliki interes za sadržaje u Dubrovniku, kao i na Korčuli i Mljetu, a posebno su ih oduševili netaknuta priroda i očuvana povijesna baština.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2